Na de zomervakantie : opleidingen vernieuwd !!

De Roestenburgh verzorgt al enkele jaren opleidingen op het gebied van Systemisch Werken & Systemisch Coachen, Rouwbegeleiding en Ritueelbegeleiding. Alle opleidingen zijn gebaseerd op een holistisch mensbeeld en het systemisch gedachtegoed. Na de zomervakantie worden de opleidingen vernieuwd. De opleiding Systemisch Werken & Coachen gaat 8 dagen duren. In deze opleiding krijgt het coach-deel extra aandacht en is een praktijk dagdeel toegevoegd. De opleiding Rouwbegeleiding/Rouwtherapeut wordt 6 dagen. In beide opleidingen wordt meer ruimte ingebouwd voor praktijkoefeningen en persoonlijke casussen. Dit zorgt voor meer diepgang en een nog meer beklijvend effect van alles wat de revue passeert. Ook in de opleiding Ritueelbegeleiding is meer tijd voor oefening ingebouwd.

Bijdragen aan een betere wereld

Betere wereldDe Roestenburgh wil bijdragen aan een wereld die dichter bij de natuur staat, duurzamer is en minder conflicten kent. Aan een wereld waarin het niet langer gaat om macht, maar om kracht. Waarin welvaart ondergeschikt is aan welzijn. En waarin zelfontwikkeling en welbevinden vóór ‘wat anderen vinden’ gaat. Het uitdragen van het holistisch en systemisch gedachtegoed is onze grootste passie hierin. Wij streven er daarom naar de opleidingen betaalbaar te houden. Ondanks het feit dat de lengte, de diepgang en de kwaliteit van de opleiding toeneemt, blijft de prijs hetzelfde. Omdat wij graag willen dat het voor iedereen mogelijk moet zijn kennis te maken met het systemisch en holistisch gedachtegoed, mogen de kosten geen belemmering zijn. Om die reden is het ook mogelijk in termijnen te betalen.

De inhoud van de opleidingen richt zich op de mens. Op jou dus en op elk ander mens.
Wij zijn ervan overtuigd dat élk mens bewuster en gelukkiger gaat leven wanneer inzicht ontstaat in het systemisch gedachtegoed en wanneer met een holistische blik naar het omgaan met een verlies gekeken wordt. Niet alleen die individuele mens wordt er beter van. Ook diens omgeving. Uiteindelijk ontstaat er dan ook een betere wereld. En wie wil dat niet? Wij bij De Roestenburgh in ieder geval wel en wij dragen daar op onze eigen manier, op bescheiden schaal aan bij.

Voel je welkom kennis te komen maken met De Roestenburgh, de mensen die dit vorm geven en dat wat wij te bieden hebben. Laat je hierbij niet weerhouden door welke drempel dan ook!