Keuze

Carnaval is van oorsprong een heidens volksfeest. Het heeft inmiddels binnen de christelijke traditie een vaste plaats gekregen en valt op de zondag, maandag en dinsdag direct voorafgaand aan de vastentijd van 40 dagen. Het begin van de vastenperiode wordt gevierd. Dit is de periode van veertig dagen voor Pasen, die begint op Aswoensdag. Om de vasten goed te kunnen ‘overleven’ wordt in de dagen voor Aswoensdag een feest gevierd.

Carnaval

Zin in een ander feestje?

Misschien heb jij tijdens de Carnavalsdagen behoefte aan een andere vorm van ‘feestvieren’.
Een meer INTERN gericht feestje.

Dat feestje kun je vieren door je te verdiepen in een andere kijk op jezelf en de wereld. Waardoor je overleven kunt vervangen door leven.

Onze Cursus Persoonlijke Intuïtieve Ontwikkeling levert gegarandeerd een bijdrage aan een andere manier van in het leven staan. Als jij daarvoor kiest.
In vier aaneengesloten dagen (vrijdag 17 t/m maandag 20 februari 2023) nemen wij je mee in de Vitamine HBS.
Om misverstanden te voorkomen: eventuele overnachtingen heb je zelf te regelen.

Ook in deze bijzondere onderdompelvariant weken wij met kleine groepen. Het maximale aantal deelnemers is 8.

Als je meer wilt weten, vraag dan informatie op.

uil

Disclaimer

De vitamine HBS (Holistisch, Boeddhistisch en Systemisch), is de basis voor mijn leven én mijn werk. Deze manier van in het leven staan, geeft een andere kijk op leven én dood. En alles wat daar tussen zit. Geen betere kijk dan velen hebben, geen slechtere, maar een andere. Voor mij wel dé juiste kijk!

Mijn teksten zijn nooit gericht op het overtuigen van wie dan ook, maar op het benoemen van mijn realiteit en het delen van mijn kijk op allerlei onderwerpen. Dat geldt voor alle teksten en inspiraties die ik schrijf. Ik verlang van niemand, verwacht het zelfs niet, dat mijn waarheid onderschreven wordt. Dat hoeft niet en het kan wellicht niet eens.

Ik nodig iedere lezer uit mijn tekst te lezen en daarvan niets klakkeloos aan te nemen. Tegelijkertijd nodig ik iedereen ook uit, deze niet zonder meer af te wijzen. Ik wens elke lezer toe dat het lukt mijn kijk en alle andere kijken open te beschouwen, te doorgronden, te wegen en op basis daarvan een eigen kijk te laten ontstaan. En op basis van die eigen kijk bewust in het leven te gaan staan.

Veel leesplezier.