Eind van het jaar

Het zou een periode van rust, bezinning en inkeer kunnen zijn. Helaas lukt dat niet iedereen. Vaak is sprake van een innerlijk strijd. Een constante afweging van belangen. Kies je voor jezelf of voor de sociale verplichting die bij deze tijd van het jaar horen? Deze afwegingen zorgen nog al eens voor onrust, onvrede en spanningen. Zoals deze keuzes veel vaker dan alleen aan het eind van het jaar voor onrust zorgen.

En het is een tijd van cadeaus. Veel mensen geven van alles en nog wat aan elkaar met Sinterklaas of rondom Kerst. Hartstikke mooi en attent dat je anderen blij wilt maken. Maar waarom geef je? Om jezelf blij te maken? Om de ander te verrassen? Geef je wel iets waar de ander blij van wordt? Of om te laten blijken dat je om iemand geeft? Moet dat dan door een cadeau te geven? En waarom dan rond 5 en/of 25 december?

Maar………..

Wordt het niet eens tijd om jezelf blij te maken? Jezelf iets te geven waar jij écht iets aan hebt? Waardoor als vanzelf ook anderen er hun vruchten van plukken? Het gaat dan niet over materiële zaken, maar over persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei. Ik doel op het volgen van een opleiding die daar puur op gericht is. Dat kan op veel plaatsen. Ook bij De Roestenburgh. Wij bieden daarvoor de Opleiding Holistisch & Systemisch Leven. Het is een opleiding die er gegarandeerd voor zorgt dat je breder en ruimer naar jezelf én naar de wereld gaat kijken. Als je besluit die andere kijk in je dagelijks leven te integreren, krijg je ongetwijfeld een rustiger en boeiender leven.

Het mooie is, dat als jij er voor kiest jezelf dit jaar een geschenk te geven in de vorm van persoonlijke aandacht en groei, je jouw omgeving hetzelfde geeft. Ook groei. Hoe mooi is dat!

Dan kan het zomaar zijn dat je niet meer tot het einde van het jaar wilt wachten om tot bezinning, rust en inkeer te komen. Dat elke innerlijke strijd veel makkelijk te beslechten is. Omdat jouw innerlijke rust dan deel van je dagelijkse leven geworden is.

Natuurlijk

Je kunt er ook voor kiezen om je naaste(n) de mogelijkheid tot persoonlijke groei te bieden. Door onze opleiding aan te bieden. Dat werkt ook positief voor jouw ontwikkeling. En wellicht nog mooier: ga samen op pad!

Een vergelijking

Het openbaar zorgt voor vervoer. Er wordt gezorgd dat je van punt A naar B gaat. De Roestenburgh zorgt ook vervoer. Niet via de gebruikelijke weg, maar wel door ondersteuning bij vervoer van punt A naar punt B in jouw leven. En omdat er een parallel tussen het reguliere vervoer en ons aanbod te trekken is, kennen wij ook een samenreiskorting. Als je met zijn tweeën deelneemt, krijg je allebei 10% korting op de toch al lage prijs.

De data voor de opleiding vind je op de agenda op onze site.
Je kunt al op vrijdag 10 januari starten!

Houd er wel rekening mee dat wij met kleine groepen werken. Dit omdat wij persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden. Per leergang kunnen dan ook maximaal 8 personen deelnemen.

Alternatieven

Het is onze passie de holistische en systemische manier van in het leven staan uit te dragen. Dat doen wij door het geven van opleidingen, workshops, lezingen en individuele begeleiding. Het zou kunnen zijn dat onze opleiding op dit moment je financiële budget te boven gaat. Je kunt dan kiezen voor een minder duur geschenk aan jezelf of je naaste. Bijwonen van een familieopstellingsbijeenkomst bijvoorbeeld. Of door een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Voel je welkom!

rail