Workshop Een Dagje Vitamine HBS & Corona 

Niemand kan ontkennen dat onze samenleving ernstig in onbalans is geraakt door alles wat rondom Corona besloten is. Er is zéér veel onrust in de maatschappij. Die onrust kunnen wij niet wegnemen. Daarnaast is het voor veel mensen lastig overeind te blijven. En ervoor te zorgen dat er voldoende energie beschikbaar blijft om je leven te kunnen leven. Wij kunnen jouw onrust niet wegnemen. En wij kunnen je niet overeind houden. Dat is je eigen werk!

We kunnen je wél meenemen in de Vitamine HBS en deze direct plaatsen op alles wat speelt. Deze andere kijk op dat wat gaande is, zorgt gegarandeerd voor meer rust. Het wordt makkelijker (let op: niet makkelijk 😉) overeind te blijven.

Workshop Een Dagje Vitamine HBS

Wellicht heb je op onze site gezien dat wij een ééndaagse workshop Een dagje Vitamine HBS bieden. In deze workshop maak je in één dag tijd kennis met deze boeiende en rustgevende manier van in het leven staan.

De Workshop Een Dagje Vitamine HBS & Corona bieden wij nu tijdelijk aan als variant op de ééndaagse Workshop Een Dagje Vitamine HBS aan. De inhoud van de workshop is in grote lijnen gelijk aan de ‘standaard’ workshop, maar er worden direct verbanden gelegd met alles wat rondom Corona speelt. Het gaat niet over voor of tegen vaccineren zijn! Het gaat over jouw leven, jouw kijk op wat speelt en hoe jij daar mee om kunt gaan.
In deze bijzondere workshop is minder ruimte en tijd  voor familieopstellingen en Voice Dialogue sessies omdat de focus ligt op Corona en alles wat daaromheen speelt.

Iedereen is welkom. Of je wel of niet gevaccineerd bent, speelt geen enkele rol.  Wij vragen er niet naar. Informatie daarover is immers medische en daardoor privacy gevoelige informatie die jij niet hoeft te delen. Er naar vragen is strijdig met de privacywetgeving en daardoor onjuist en ongepast.

Omdat wij het erg belangrijk vinden een kleine bijdrage te leveren aan meer rust in de huidige samenleving, bieden wij deze workshop tegen een gereduceerd tarief van € 50,00 all-in aan. Dit is inclusief catering en BTW.

Per workshop kunnen maximaal 10 mensen deelnemen.

Maatwerk

Mocht je een aantal mensen kennen die belangstelling voor deze workshop hebben, dan kunnen we in overleg naar een passende datum zoeken. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Dagje Vitamine HBS en Corona

Data

De data voor de Workshop Een Dagje Vitamine  HBS & Corona zijn:

 • Zaterdag 30 oktober 2021
 • Zaterdag 13 november 2021

Zie voor overige data onze agenda.

Inschrijven

Als je mee wilt doen, vul dat in het inschrijfformulier in en kies voor de Workshop Een Dagje Vitamine HBS. Vul de gewenste datum in en vermeld bij de opmerkingen dat het gaat om HBS & Corona. Je krijgt na inschrijving een ontvangstbevestiging.

Praktische informatie

 • De workshop vindt plaats in De Roestenburgh, Graaf Engelbertstraat 3, in Bokhoven / ’s-Hertogenbosch.
  De ingang is rechts naast de woning.
 • Bereikbaarheid:
  • Auto
   Bokhoven is met de auto makkelijk te bereiken en er is gratis parkeergelegenheid. Parkeren voor de deur is niet mogelijk.
   Graag je auto bij de kerk parkeren, daar is voldoende ruimte (onder de kastanjeboom en langs de muur van het kerkhof) en het is slechts een minuutje lopen.
  • Bus
   Bokhoven is vanaf centraal station ‘s-Hertogenbosch met het openbaar vervoer zeer beperkt bereikbaar. Kijk bij 9292.nl voor de dienstregeling (buurtbus). Of huur een fiets. Afhankelijk van jouw tempo is het 30 tot 45 minuten fietsen.
 • Ik wil graag om 09.30 uur beginnen.
  Je bent vanaf 09.00 uur welkom. Dan staan de koffie en thee klaar.
 • Einde zal tussen 16.30 en 17.00 uur zijn.
 • Voor koffie, thee, fris en een lunch wordt gezorgd. Mocht je dieet- of voedingswensen hebben en deze nog niet doorgegeven hebben, laat me dat dan z.s.m. weten. Wij doen ons best iets anders lekkers voor je klaar te maken. Mocht dat niet lukken, dan nemen we contact met je op (we zijn immers een opleidingscentrum en geen restaurant 😉)
 • Schrijfmaterialen zijn aanwezig.
 • Leren en ervaren gaat het je het beste af als je je op je gemak voelt. Draag daarom gemakkelijke kleding en breng als je dat wilt je sloffen mee. Mocht je een voetenbankje, plaid of kussentje nodig hebben : deze zijn aanwezig.
 • Misschien handig dat je nu al weet dat ik er van uit ga dat in de opleidingsruimte geen schoenen gedragen worden.

Hier......