vitamine HBS

Workshop Een dagje vitamine HBS

Wat is het?

Eén hele dag met mensen zoals jij en ik verder kijken dan de waan van de dag en de problemen die in het dagelijks leven op je af komen. Een qua tempo rustige dag, waarin meditatiemomenten, teksten, muziek en een kennismaking met de vitamine HBS elkaar afwisselen. Daarnaast worden er, als daar belangstelling voor is,  familieopstellingen en Voice Dialogue sessies begeleid.

De vitamine HBS dé noodzakelijke vitamine voor elk mens.

De H staat voor Holistisch Mensbeeld. Een beeld waarin de mens in zijn volle omvang benaderd wordt. Als onderdeel van het geheel, van de natuur. Een mens als geheel van Verstand, Lichaam en Ziel. De B staat voor de basisprincipes van het Boeddhisme en de S verwijst naar de uitgangspunten van het Systemisch gedachtegoed. Met een knipoog noemen wij dit de vitamine HBS. Leven op basis van deze vitamine zorgt voor een leven met meer balans, meer rust en minder conflicten. Een leven waarin zelfontwikkeling en welbevinden voorrang hebben op ‘wat anderen vinden’.

Naast de opleidingen die wij bieden, geven wij iedereen de mogelijkheid in één dag met deze vitamine kennis te maken en van er van te genieten.

Tijdens de workshop, krijg je het volgende voorgeschoteld :

De hoofdlijnen van de vitamine HBS

Wat is het? Hoe werkt het? Wat maakt dat deze vitamine voor meer balans en rust in je leven kan zorgen? Wat kun jij doen om zorgvuldig met deze vitamine om te gaan? Wat kun jij doen als de vitamine uit beeld dreigt te verdwijnen ? Deze informatie kan, als jij dat wilt, direct op persoonlijke vragen en casussen gelegd worden.

Familieopstellingen & Voice Dialogue sessies

Afhankelijk van de inbreng van de deelnemers worden opstellingen en Voice Dialogue sessie begeleid

Vrije inbreng

Ook is er voldoende ruimte voor alles wat vanuit de groep ingebracht wordt. Elke inbreng wordt gezamenlijk door een HBS bril bekeken en besproken.

Hoe ga je naar huis?

Met een bredere blik op dat wat is. Misschien ook wel verward, omdat je gaat zien dat waarnemen en leven op basis van de vitamine HBS er voor zorgt dat zaken waarover jij je wellicht al lang verwonderd helder worden.

Vanzelfsprekend krijg je een certificaat van deelname mee.
  • Het dagprogramma
  • De inhoud van de dag is niet strak gekaderd. Er is wel een basisschema.
    De dag start om 09.30 uur. Je bent welkom vanaf 09.00 uur. Dan staat koffie & thee klaar.Rond 11.00 uur een koffiepauze met iets lekkers erbij. Rond 13.00 uur een lunchpauze waarin voor een lekkere, verantwoorde lunch gezorgd wordt. Rond 15.00 uur een korte middagpauze. Einde van de dag is afhankelijk van de energie in de groep. Over het algemeen ergens tussen 17.00 en 17.30 uur.
  • De groep
  • Wij werken met kleine groepen van maximaal 10 personen. Dit omdat wij elke deelnemer voldoende aandacht en ruimte voor persoonlijke inbreng willen geven. Omdat er ook familieopstellingen begeleid worden, is er ook een minimum aantal deelnemers nodig. Dat zijn er 4. Indien er minder deelnemers zijn, gaat de workshop niet door.
  • De kosten
  • De all-in kosten voor deze ééndaagse workshop bedragen € 125,00 incl. BTW per persoon. Indien je als groep deze workshop wilt volgen, dan is maatwerk mogelijk. In onderling overleg bepalen we dan een datum.

Aanmelden

Omdat wij een CRKBO erkenning (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) hebben, is inschrijven via een inschrijfformulier verplicht. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging.

Data

De data voor de vitaminedagen staan op de agenda op onze site.