BOMEN OVER BALANS (BOB) BIJEENKOMSTEN

Wil je met respect voor én in verbinding met elkaar:

  • Van gedachten wisselen over onderwerpen die voor veel mensen (nog) niet bespreekbaar zijn?
  • Je hart luchten?
  • Je gevoelens en je interne strijd rondom alles wat nu in de samenleving speelt, delen?
  • Niet in een therapie-achtige setting terecht komen?

In elk leven komen tijden van lijden, onrust, onzekerheid en verdriet voor. Alles wat in je leven op je pad komt kan daar de aanleiding voor zijn. Dat zijn de roerige, pijnlijke tijden in je leven. Net zoals veel dingen die op je pad komen er voor kunnen zorgen dat je in balans bent en jij je blij en rustig voelt. Je gelukkig voelt. Dat zijn de vreugdevolle tijden. Pijnlijke en vreugdevolle tijden wisselen elkaar af.

Voor gesprekken over vreugdevolle tijden zijn over het algemeen wel gesprekspartners te vinden. Praten over pijnlijke zaken is vaak lastiger.

Op dit moment is er erg veel onrust, lijden en innerlijke pijn in de samenleving. Het zijn roerige, onzekere tijden. Veel mensen hebben (te) weinig naasten in hun omgeving waarmee ze vrij en respectvol hun innerlijke pijn en de oorzaken daarvan kunnen delen.

Daarom bieden wij als De Roestenburgh momenten, waarin iedereen die dat wil, vrij met anderen kan praten over alles wat gaande is. Over wat alle onzekerheid, uitsluiting en opgelegde maatregelen met JOU doet. Als mens. Maar ook wat de gevolgen zijn in je privé- of familieomgeving, vriendenkring, verenigingsleven en je werksituatie. Niet om direct een oplossing te bieden. Wel om te delen, je hart te luchten en te onderzoeken wat jij kunt doen om ervoor te zorgen dat je beter kunt omgaan met dat wat is. Dat je overeind blijft en weer meer balans in je leven krijgt.

Het zijn geen therapiebijeenkomsten of lotgenotengesprekken. Gewoon respectvol en op basis van evenwaardigheid delen wat je bezighoudt. Niet meer. Maar zéker niet minder.

Op onze agenda vind je die momenten.

Iedereen is welkom.

Per bijeenkomst kunnen er maximaal 10 personen deelnemen. Dit in verband met de grootte van de ruimte en omdat wij iedereen aan bod willen laten komen.

Na de bijeenkomst kun je, als je dat wilt en daar de ruimte voor hebt, een kleine vrijwillige bijdrage ter dekking van de cateringkosten achterlaten. Daarvoor zal er een ‘spaarvarken’ klaarstaan. Geen verplichting dus.

Stuur als mee wilt doen even een mailtje met daarin de datum van de bijeenkomst.

Wij wensen iedereen sterkte en een mooie tijd zonder angst voor wat dan ook.

BOB Bijeenkomsten