• Verbinding verbroken

Inleiding

De wereld lijkt al jaren in brand te staan. Als gevolg van allerlei overheidsmaatregelen zijn families, gezinnen, vrienden en collega’s uit elkaar gedreven. Veel mensen hebben hun buik vol van de polarisatie en zijn op zoek naar een weg terug naar verbinding. Met zichzelf en met hun naasten. Die weg is er. Als je met deze weg kennis wilt maken, schrijf je dan in voor onze maatwerk workshop ‘TERUG NAAR VERBINDING & BALANS’. In deze workshop nemen we jou en je naasten mee in een andere kijk op alles wat gaande is. Deze andere kijk is gebaseerd op Vitamine HBS. Een begrip dat in de praktijk ontstaan is. De H staat voor een Holistisch Mensbeeld, de B verwijst naar de basisprincipes van het Boeddhisme en de S omvat de uitgangspunten van het Systemisch Werken. HBS staat ook voor Heel Bewust Samenleven.
In deze workshop leggen we deze vitamine op alles wat gaande is in de wereld. We oordelen er niet over. We kijken er door een ‘HBS-bril’ naar. En wij nodigen je uit op deze andere manier met alles wat gaande is om te gaan.

Verbinding

Voor wie geschikt

De workshop is geschikt voor groepen waarin de meningen over wat gaande is ernstig uiteen lopen. Families, gezinnen, collegiale teams en vrienden. Als alle groepsleden bereid zijn een dagdeel de Vitamine HBS ‘in te nemen’, kunnen zij daarna op een andere en bredere manier kijken naar wat de afgelopen tijd gebeurd is en nog steeds gaande is. Iedereen die daarvoor kiest, kan dan snel onderzoeken of hij op eenzelfde manier binnen de groep wil blijven functioneren. Als dat niet het geval is, kun je ervoor kiezen snel weer in verbinding met naasten komen.

Om misverstanden te voorkomen: wij bieden geen mediation, bemiddeling of gezinstherapie. Wij delen de Vitamine HBS en leggen die op alles wat in jullie groep, in jullie speelt. Het gaat om een andere manier van kijken. Een objectievere en meer menselijke manier van waarnemen.

Praktische informatie

Duur

De workshop duurt een dagdeel. Een ochtendworkshop start om 09.30 uur en eindigt tegen 13.00 uur. De middagvariant start om 13.30 en eindigt rond 17.30
Je kunt ook kiezen voor een dagvariant. De dag start dan om 09.30 uur en zal rond 17.00 uur afgerond worden.

De workshop is ook als (hele)dag variant en  individueel te boeken.

Kosten

De kosten voor de dagdeelvariant bedragen € 75,00 all-in per deelnemer. Het minimaal aantal deelnemers is 4, het maximale aantal 10. Indien je met minder of meer mensen aan deze workshop wilt deelnemen, neem dan contact met ons op.

De kosten voor de dagvariant bedragen € 135,00 per persoon. Dit is incl. koffie/thee en een verantwoorde lunch.

Waar en wanneer

De workshop wordt gehouden in De Roestenburgh in Bokhoven/’s-Hertogenbosch. De data worden in onderling overleg afgestemd.

Tot slot

Geef jezelf, je naasten, je vrienden of je collega’s de mogelijkheid samen met jou weer in verbinding met zichzelf en anderen te komen.   Tijdens en na de workshop zullen zij anders naar dat wat gaande is kijken. Niet beter. Niet slechter. Anders!

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Verbinding