Opleiding Ritueelbegeleider

Om diverse redenen hebben wij besloten de Opleiding Ritueelbegeleider niet langer aan te bieden.  Alle opleidingen die De Roestenburgh biedt, zijn gebaseerd op een holistisch mensbeeld en vinden hun basis in het systemische gedachtegoed. Wij hebben besloten de focus meer te gaan leggen op een holistische aanpak en het systemisch werken. Dit omdat deze benadering voor elk mens geweldige ontwikkelingsmogelijkheden biedt en erg dienend is voor iedereen, die op de één of andere manier anderen begeleidt.

De opleiding Ritueelbegeleider stond wat verder van onze basis af. Dat is dan ook één van de redenen om niet met deze opleiding verder te gaan. Hierdoor kunnen wij meer tijd, aandacht en energie in de overige opleidingen, workshops en in het coachen met behulp van paarden steken.

Daarnaast is inmiddels gebleken dat de meeste mensen die geïnteresseerd waren in de opleiding Ritueelbegeleider, gekozen hebben voor de Opleiding Rouwbegeleiding, Rouwtherapeut.

Als jij ook een folder of informatie wilt ontvangen van één van de andere opleidingen, laat ons dat dan even weten. We nemen met alle plezier contact met je op!

Verlies